Billy Bokhylle

11.02.2020

Den veldig populære Billy bokhylle fra IKEA er 40 år i år, allerede i 1979 ble denne bokhyllen lansert. En Billys bokhylle blir solgt hvert femte sekund i verden, det betyr at over 17 000 bokhyller selges per dag. Det skal være mulig å kalle det en salgssuksess uten å overdrive.

@idasdetaljer
@idasdetaljer

Dette sier IKEA om produktet "Det var en gang ei liten bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den. BILLY er fortsatt ei moderne bokhylle, og nå kan den tilpasses og brukes til mye mer enn bare bøker. BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den." 

Dette er det som gjør så mange IKEA-produkter til en suksesshistorie vil jeg tro, du kan tilpasse produktene deres etter din smak, du kan enkelt utvide eksisterende produkter eller endre farger osv. "BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den." 

Vi har kjøpt og skrudd opp Billy bokhylle fra IKEA. Det tok litt over en time å skru sammen. Denne er kjøpt med topp, så du bruker all plassen mot taket.

Klikk for større bilde

Bilder fra IKEA varuhus

Billy bokhylle bilder fra IKEA varuhus tatt av interiørbutikker.no. Multipliser med 2,5 før att få prisene i norsk valuta. bildene er tatt i IKEA Gdansk, Polen. Det fine med IKEA er at du kan besøke et varehus hvor som helst i verden, og produktene er de samme.

10 hjem med Billy Bokhylle

Direktelenke til Billy bokhylle bilder fra Instagram, Pinterest og Google.