Baderomsfliser inspirasjon

07.09.2020

Å velge riktig flis til baderommet kan være vanskelig, det er mange forskjellige leverandører som selger alle slags baderomsfliser. Her vil vi inspirere deg med videoer og bilder tatt i forskjellige butikker som selger baderomsfliser.

Interiørbutikker.no har besøkt Norfloor, Byggmakker og Fagflis (Bodø Varme-Flis & Steinsenter) i Bodø og filmet. Ikke gå glipp av å se alle filmene under bildene!

Du kan også finne alle bilder og videoer på Pinterest. 

https://no.pinterest.com/interiorbutikker/bathroom-baderom/

Baderomsfliser fra Norfloor

"Norfloor har et enormt utvalg av italienske baderomsfliser til gulv og vegg i alle prisklasser, fra billige fliser til de mest eksklusive designflisene. Vi kan selvfølgelig tilby baderomsfliser i alle farger, størrelser og overflater som kan tilpasses til dine behov og forventninger."

Baderomsfliser fra Fagflis

"Bad er gjerne kledd i fliser, og flisvalget har dermed mye å si for stemningen. Trendene rundt fliser beveger seg ikke like raskt som i andre deler av interiøret. Heldigvis, for vi ønsker ikke å pusse opp badet annet hvert år. Det er heller ikke bare èn trend som gjelder, så blant alt som rører seg skal det være mulig for de fleste å finne noe som passer til nettopp ditt hjem og din egen stil." 

Baderomsfliser og baderomsplater fra Byggmakker