Aword Design Store i Oslo

31.12.2019

Bak den lille butikken på Majorstua I Oslo gjemmer det seg møbler som tilsvarer 10.000 kvadratmeter.

«Vi kan grave i vårt mentale kartotek for å finne akkurat den stilen du ønsker, sier butikksjef Nicolay Sommerfelt på Aword Design Store i Vibes gate. Butikksjef Nicolay Sommerfelt er imøtekommende, sympatisk og behjelpelig med hva det skulle være.

@aword.no
@aword.no


En sidegate opp fra Bogstadveien og to gater opp fra tapasrestauranten Delikatessen, finner vi Aword Design Store i Vibes gate 20. Der møter man butikksjef Nicolay Sommerfelt og butikkeier Andres Mørup-Andersen.

- Hjørnebutikken vår har blitt en del av det hyggelige nabolaget, sier Sommerfelt, og nevner at resten av gaten består av gallerier, antikkbutikker og arkitektkontorer.

Butikksjef Sommerfelt har jobbet 15 år i interiør og design bransjen. Han brenner for å gi kundene sine en god opplevelse:

- Vi har personlig service og et stort utvalg av dansk og internasjonal design. Vi kan garantere produkter av høy kvalitet med en historie bak seg. Du kan finne merker du ikke finner andre steder enn hos oss. Vi skifter utstillinger ofte, slik at kundene kan få ny inspirasjon til hvordan de kan innrede hjemmet sitt.

Og behøver du litt ekstra hjelp til et prosjekt, er ikke Aword vanskelig å spørre:

- Vi hjelper kunder med både små og store prosjekter, alt fra å finne en skrivebords lampe til å innrede et helt hus.

Uttrykket «historie i hvert møbel» er ingen overdrivelse.

Varemerker

Aword Design Store har mange kjente internasjonale merker, deriblant møbelmerket Vitra fra Sveits, lampeprodusenten Flos fra Italia, lampeprodusenten Louis Poulsen fra Danmark, møbelmerket HAY fra Danmark og String Furniture fra Sverige. I tillegg fører butikken det italienske merket Alessi som leverer kjente ikoniske klassikere som de store internasjonale designere kan drømme opp.

Klikk for større bilde:

- Alle disse møbelmerkene, med unntak av HAY, stammer fra 1950-tallet. Mange av møblene ble tegnet av anerkjente designere og arkitekter, hvor fabrikker senere produserte møblene. Filosofien bak møblene er at de skal være tidløse og ha lang levetid. På den måten kan neste generasjon overta og sette pris på produktene, sier Sommerfelt.

Aword har et godt utvalg av lamper I butikken og på lager. Ett kjempe stort vareutvalg.

Aword Design Store

Opprinnelig het butikken Paustian og var del et dansk kjedemerke. Men for to år siden begynte omleggingen til det selvstendige interiørmerket Aword Design Store:

- Navnet Aword bygger på mine barns navn, som er August, William og Oscar, samt Royal Design. Vi har et samarbeid med Paustian, men står i dag på egne føtter. Vi kan bestille det vi ønsker av produkter selv og har tilgang til alle slags leverandører, sier Mørup-Andersen. Sommerfelt legger til:

- Vi har et stort utvalg. Butikken er på 185 kvadratmeter, men kunne vært 10.000 kvadratmeter i forhold til vareutvalget vårt. Selv om vi ikke har så mye plass, prøver vi å lagerføre mest mulig. Det er derfor ikke noe problem dersom noen vil ha noe på dagen. Størrelsen på butikken er ingen hindring som flere av våres unike leverandører kjenner til. Sveitsiske Vitra som er en internasjonal, anerkjent og eksklusiv leverandør er kresen på hvem som har tilgang og mulighet til å kunne forhandle deres produkter, vi er da med våres beskjedene størrelse tatt I betraktning deres beste kunde og har blitt priset med å være årets forhandler.

Og det er denne kunnskapen og viten som lar oss føre disse mer unike ettertraktede merkene som Louis Poulsen, Foscarini, Artek, Fredericia, Skaugum, Erik Jørgensen og Moooi.

Og har du lang vei til Oslo, kan du likevel handle hos Aword:

- Nå er nettbutikken www.aword.no i drift, med hovedsakelig det samme utvalget som i butikken, sier Sommerfelt.

aword ON-LINE Unikt, utvalg levert med skjønn og ekspertise.

- Fra vårt lager I Tønsberg drifter våres kollega Kari-Lise nå våres nettbutikk hvor man da kan bestille fra alle de leverandører som vi jobber med.

Leverandører og nettbutikk

Vi jobber på spreng med å få ut alle de objekter og artikler fra våres evig voksende leverandører til nettsiden. Men når det fort går I millioner av variasjoner og valg kan det fort vise seg umulig å kunne få til det. Så mulighetene å forspørre det man ikke finner er også der for nettbutikken. Nå som vår nettbutikk er åpnet så er det da blitt større muligheter for raskere tilgang til flere av våre leverandører. Vi bygger kontinuerlig våres lager for å kunne være raske på å levere hjem til våres kunder. Vi har nok det største lageret på String i hele Norge så her skal det meste være mulig å enten hente på dagen eller få levert til sitt nærmeste opphentingspunkt eller på døren. Samme gjelder for flere andre av våres tresifrede antall leverandører, slik som Vitra, Menu, Lucie-Kaas, Muuto og Hay bare for å nevne noen få.

- Fordelen vi har oppnådd ved å åpne opp for nettbutikk er at vi nå også har mulighet til å vise ett større antall design artikler og på ett helt annet nivå og med ett større utstillingsvindu. Det har åpnet opp for nye leverandører som vi føler lever opp til vår kvalitets standard og er flott tilskudd til det vi har allerede. I løpet av bare de siste fem månedene har vi lagt til titalls høykvalitets leverandører til våres sortiment. Leverandører som leverer innen for alle aspekter av hjemmet. Skaugum for å trekke frem en, tradisjonsrik norsk produsent av høykvalitetsbestikk i distinkt design produsert i Norge.

- Det vi ønsker er å være best på å levere det beste designet fra de fremste designere og produsenter på marked både fra vårt showroom i Oslo og på nettet. Ved å levere på å være en god hjelp alle stegene på veien, med god opparbeidet ekspertise, knowhow og løsningsorientering er vi godt påkledd i alle steg av prosessen. Fra å starte ett prosjekt til det å finne den viktige siste prikken over I´en.

Så har du en ide, tanke eller drøm trenger ikke veien til målet være langt unna, ta bare å kontakt oss så hjelper vi gjerne med hva enn det skulle være. Vi spretter gjerne ball for å finne det du er på jakt etter og det finnes ingen dumme spørsmål, vi elsker en god utfordring.

Velkommen til aword design store & aword.no

Hjemmeside: https://aword.no/

Instagram: https://www.instagram.com/aword.no/

Facebook: https://www.facebook.com/aword.no/