4 nye sofaserier fra IKEA

14.09.2020

Ikea har gitt ut 4 nye sofaserier, Klintorp. Ringstorp, Barktorp og Skultorp. Sofaene er i skandinavisk stil, minimalisme og enkelhet er torpseriens karakter. Her finner du fargevalg, størrelser og priser for "TORP"serien.

Ringstorp sofa

Ringstorp
Ringstorp

Interiørbutikker.no filmet og tok bilder av nye sofa fra IKEA Oslo Furuset og Trondheim Leangen. Klikk for større bilde!

"RINGSTORP-serien har stramme, rene linjer og kan passe fint inn hos de fleste. Seteputene er høye og fylt med høyelastisk skum som gir god komfort og støtte."

Ringstorp er tilgjengelig i 4 forskjellige farger: Fløyel mørk grønn, grå/beige, lysgrå og svart/hvit. Størrelser: 2 og 3-seters eller 4-seters med sjeselong. Du velger mellom svart og eik natur ben. Priser fra 8999 kr. https://www.ikea.com/no/ringstorp

Skultorp sofa

Skultorp
Skultorp

"SKULTORP-serien er laget med inspirasjon fra 60-tallet og siden de formsydde putene har ekstra godt fyll, er de ekstra gode å sitte i også."

Skultorp er tilgjengelig i 4 forskjellige farger: Gammelrosa, grå/beige, mørkblå og svart/hvit. Størrelser: 2, 3 og 4-seters.. Du velger mellom svart og eik natur ben. Priser fra 6999 kr. https://www.ikea.com/no/skultorp 

Klintorp sofa


"KLINTORP-serien er er en slank og tidløs sofa som kommer i ulike trekk. Du sitter komfortabelt fordi sitteputene har en lett, behagelig svikt, takket være veven i bunnen og høyelastisk fyll. "

Klintorp er tilgjengelig i 4 forskjellige farger: beige, grå, offwhite og rødbrun. Størrelser: 3-seters eller 4-seters med sjeselong. Priser fra 8999 kr. https://www.ikea.com/no/klintorp

Barktorp sofa

Barktorp
Barktorp

"BARKTORP-serien er en moderne sofa med avrundede armlener og svarte ben. Sofaen finnes i forskjellige trekk og har ekstra puter som gir god støtte til ryggen."

Barktorp er tilgjengelig i 4 forskjellige farger: lys turkis, grå, grå/beige og offwhite, samt finnes i de to størrelsene 3-seter eller 4-seter med sjeselong. Du velger mellom firkantede ben eller runde ben i svart. Priser fra 11999 kr. https://www.ikea.com/no/barktorp