9 farger fra RUSTA

24.10.2022

RUSTA har et stort utvalg av farger til hjemmet, dette bildet sirkulerer på internett om RUSTA farger, her har jeg samlet informasjon om hvilke farger det er. 

RUSTA NYANS WHITE

RUSTA NYANS Ocean

RUSTA NYANS Soft Pink

RUSTA NYANS Old Rose

RUSTA NYANS Soft Harmony

RUSTA NYANS Pale Yellow

RUSTA NYANS Stone Slate

RUSTA NYANS Elegance

RUSTA NYANS Studio Grey

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.