5 tradisjonelle STENSUND kjøkken fra IKEA

23.01.2023

For de som liker et tradisjonelt kjøkken i beige farge, så er STENSUND-kjøkkenet fra IKEA noe for deg. Den rustikke stilen er i samme designkategori som BODBYN-serien, men med sin egen stil. NCS fargekode for Stensund Beige er S 3005-Y20R Glans 25. Her skal vi se på 5 forskjellige STENSUND kjøkken, ønsker du å se flere bilder og videoer av disse kjøkkenene har du mye mer materiale på min andre nettside.

Jeg går gjennom hvert STENSUND kjøkken, hvilken benkeplate, hvilke håndtak på skap og skuffer som brukes. Hvis jeg finner noe annet interessant, tar jeg det med også.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med SKOGSÅ benkplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter. Veggplatene på dette kjøkkenet er helt fantastiske, de løfter virkelig kjøkkenet til nye høyder, for de som liker litt mer farge enn beige er dette perfekt, det harmonerer godt med beige kjøkkenskap og en benkeplate i trefarge.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med ENERYDA håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med EKBACKEN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det SÖRBYN håndtak og knotter. HAVSEN oppvaskkum med synlig front er svært fremtredende på dette kjøkkenet, bra eller ikke? det er opp til deg å bestemme. Dette kjøkkenet er også utstyrt med kjøkkenøy, noe som er praktisk for de med god plass.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med SÄLJAN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det HISHULT håndtak. Som vanlig harmonerer alt relevant utstyr til kjøkkenet på IKEA, jeg liker IKEA sine utstillingsmodeller fordi man får så god inspirasjon.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».