5 tradisjonelle STENSUND kjøkken fra IKEA

01.10.2022

For de som liker et tradisjonelt kjøkken i beige farge, så er STENSUND-kjøkkenet fra IKEA noe for deg. Den rustikke stilen er i samme designkategori som BODBYN-serien, men med sin egen stil. NCS fargekode for Stensund Beige er S 3005-Y20R Glans 25. Her skal vi se på 5 forskjellige STENSUND kjøkken, ønsker du å se flere bilder og videoer av disse kjøkkenene har du mye mer materiale på min andre nettside.

Jeg går gjennom hvert STENSUND kjøkken, hvilken benkeplate, hvilke håndtak på skap og skuffer som brukes. Hvis jeg finner noe annet interessant, tar jeg det med også.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med SKOGSÅ benkplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter. Veggplatene på dette kjøkkenet er helt fantastiske, de løfter virkelig kjøkkenet til nye høyder, for de som liker litt mer farge enn beige er dette perfekt, det harmonerer godt med beige kjøkkenskap og en benkeplate i trefarge.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med ENERYDA håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med EKBACKEN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det SÖRBYN håndtak og knotter. HAVSEN oppvaskkum med synlig front er svært fremtredende på dette kjøkkenet, bra eller ikke? det er opp til deg å bestemme. Dette kjøkkenet er også utstyrt med kjøkkenøy, noe som er praktisk for de med god plass.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med SÄLJAN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det HISHULT håndtak. Som vanlig harmonerer alt relevant utstyr til kjøkkenet på IKEA, jeg liker IKEA sine utstillingsmodeller fordi man får så god inspirasjon.

Baderomsinnredning fra Flisekompaniet. Servantskap, Linn Bad Selma Eik. Benkeplate Linn Bad Corian. Servant Linn Bad Egir svart matt. Speil Linn Bad Framfjord. Vegg Lea Dreaming Stat, Lux. Gulv Lea Dreamin Stat, Velvet. Dusjvegg INR Trace 20 Pus. Badekararmatur Tapwell sort matt. Takdusj Tapwell sort matt.

Flisekompaniet baderomsinnredning. Servantskap INR GRAND Solid 120. Speil INR LOOK. Benkeplate INR Level Concrete Raw Satin. Primy servant, Steel Voyage. Primy Takdusj, Steel Pleasure. Dusjdør INR Klar Messing.

"Det moderne livet krever velvære på badet. Du begynner og slutter dagen på badet ditt, så det er avgjørende at baderomsmøblene blir innredet med fokus på funksjonalitet og velvære."