5 tradisjonelle STENSUND kjøkken fra IKEA

23.01.2023

For de som liker et tradisjonelt kjøkken i beige farge, så er STENSUND-kjøkkenet fra IKEA noe for deg. Den rustikke stilen er i samme designkategori som BODBYN-serien, men med sin egen stil. NCS fargekode for Stensund Beige er S 3005-Y20R Glans 25. Her skal vi se på 5 forskjellige STENSUND kjøkken, ønsker du å se flere bilder og videoer av disse kjøkkenene har du mye mer materiale på min andre nettside.

Jeg går gjennom hvert STENSUND kjøkken, hvilken benkeplate, hvilke håndtak på skap og skuffer som brukes. Hvis jeg finner noe annet interessant, tar jeg det med også.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med SKOGSÅ benkplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med SÖRBYN håndtak og knotter. Veggplatene på dette kjøkkenet er helt fantastiske, de løfter virkelig kjøkkenet til nye høyder, for de som liker litt mer farge enn beige er dette perfekt, det harmonerer godt med beige kjøkkenskap og en benkeplate i trefarge.

Dette STENSUND kjøkkenet fra IKEA er utstyrt med EKBACKEN benkeplate. Kjøkkenskap er utstyrt med ENERYDA håndtak og knotter.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med EKBACKEN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det SÖRBYN håndtak og knotter. HAVSEN oppvaskkum med synlig front er svært fremtredende på dette kjøkkenet, bra eller ikke? det er opp til deg å bestemme. Dette kjøkkenet er også utstyrt med kjøkkenøy, noe som er praktisk for de med god plass.

Dette STENSUND kjøkkenet er utstyrt med SÄLJAN benkeplate og på kjøkkenskap og skuffer er det HISHULT håndtak. Som vanlig harmonerer alt relevant utstyr til kjøkkenet på IKEA, jeg liker IKEA sine utstillingsmodeller fordi man får så god inspirasjon.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.