20 hjem malt i fargen Koala fra RUSTA

11.10.2022

RUSTA har et stort utvalg av veggmaling, her skal vi se på en av de mest populære fargene Koala. Fargen koala fra RUSTA er en varm gråbeige farge. Koala har NCS-kode 2002-Y50R som betyr at den inneholder 20% sort, 2% fargetetthet, i dette tilfellet gul (Y) med 50% rød (R), så fargen kan oppfattes som svak rosa med mye lys mot veggen, ifølge fargeekspertene .

Nyans veggmaling fra RUSTA

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Her under ser du kjøkken, soverom, barnerom, stue, trapper og ja, det meste malt i fargen Koala fra RUSTA. Fargen oppleves svært forskjellig basert på vinkel, lys, kamera med mer. Beige, Grieg, lys grå, svak rosa, ja det er mange nyanser som kommer ut med denne fargen avhengig av årsakene nevnt ovenfor.

Direktelenke til RUSTA Koala bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...