20 hjem malt i fargen Koala fra RUSTA

11.10.2022

RUSTA har et stort utvalg av veggmaling, her skal vi se på en av de mest populære fargene Koala. Fargen koala fra RUSTA er en varm gråbeige farge. Koala har NCS-kode 2002-Y50R som betyr at den inneholder 20% sort, 2% fargetetthet, i dette tilfellet gul (Y) med 50% rød (R), så fargen kan oppfattes som svak rosa med mye lys mot veggen, ifølge fargeekspertene .

Nyans veggmaling fra RUSTA

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Her under ser du kjøkken, soverom, barnerom, stue, trapper og ja, det meste malt i fargen Koala fra RUSTA. Fargen oppleves svært forskjellig basert på vinkel, lys, kamera med mer. Beige, Grieg, lys grå, svak rosa, ja det er mange nyanser som kommer ut med denne fargen avhengig av årsakene nevnt ovenfor.

Direktelenke til RUSTA Koala bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....