20 hjem malt i fargen Koala fra RUSTA

11.10.2022

RUSTA har et stort utvalg av veggmaling, her skal vi se på en av de mest populære fargene Koala. Fargen koala fra RUSTA er en varm gråbeige farge. Koala har NCS-kode 2002-Y50R som betyr at den inneholder 20% sort, 2% fargetetthet, i dette tilfellet gul (Y) med 50% rød (R), så fargen kan oppfattes som svak rosa med mye lys mot veggen, ifølge fargeekspertene .

Nyans veggmaling fra RUSTA

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Her under ser du kjøkken, soverom, barnerom, stue, trapper og ja, det meste malt i fargen Koala fra RUSTA. Fargen oppleves svært forskjellig basert på vinkel, lys, kamera med mer. Beige, Grieg, lys grå, svak rosa, ja det er mange nyanser som kommer ut med denne fargen avhengig av årsakene nevnt ovenfor.

Direktelenke til RUSTA Koala bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».