10 hjem malt i RUSTA Soft Harmony - Nyans veggmaling

14.10.2022

Her skal vi se på barnerom, kjøkken, spisestue og soverom malt med Soft Harmony fra RUSTA. Nærmeste NCS-kode for Soft Harmony er: S4010-Y90R som gir en rosa farge som skifter nyanse veldig mye avhengig av lyset, som du kan se på alle bildene under.

Direktelenke til RUSTA Soft Harmony bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...