10 hjem malt i RUSTA Soft Harmony - Nyans veggmaling

14.10.2022

Her skal vi se på barnerom, kjøkken, spisestue og soverom malt med Soft Harmony fra RUSTA. Nærmeste NCS-kode for Soft Harmony er: S4010-Y90R som gir en rosa farge som skifter nyanse veldig mye avhengig av lyset, som du kan se på alle bildene under.

Direktelenke til RUSTA Soft Harmony bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».