10 hjem malt i RUSTA Morning haze - Nyans veggmaling

12.10.2022

Morning haze fra RUSTA er en lysegrønn farge som går litt i grønn/grå retning. Som du kan se på bildene under, påvirker lys og kameravinkel hvordan fargen oppfattes. Nærmeste NCS-fargekode for Morning Haze fra RUSTA er S3005-G20Y.

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Nedenfor finner du ulike rom malt i fargen Morning haze, toalett, stue, hall og soverom for eksempel, du finner også en Youtube video som er bra og viser hvordan fargen oppfattes med ulike lys.

Youtube video av Janita som maler i hjemmet sitt med fargen Morning haze fra RUSTA. Jeg snakker ikke finsk så jeg aner ikke hva hun syntes om resultatet, men hun ser fornøyd ut.

Dette maleriet under er fra IKEA, vi har filmet mange forskjellige malerier derfra, her kan du se artikkel om kunst på veggen fra IKEA. 

https://www.interiorbutikker.no/l/kunst-pa-veggen-fra-ikea/

Direktelenke til RUSTA Morning haze bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Norsk håndverk og design har funnet veien inn på bryllupslistene, og populariteten øker stadig. Sommeren er en tid fylt med bryllup og romantikk, og det er nå tydelig at nye generasjoner setter pris på ekte håndverk, norsk design og varig kvalitet. Hadeland Glassverk, kjent for sitt imponerende håndverk, er et eksempel på en bedrift som opplever...

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og...

Utemøbler ser gjerne litt pjuskete ut etter en vinter i boden eller utendørs. Veldig mye blir fint etter en vask, men det kan bli enda finere om du gir det et strøk med maling! Det finnes maling som passer til både treverk og metall. Har du for eksempel en benk, en stol eller et bord, er det verken tidkrevende eller...