10 hjem malt i RUSTA Morning haze - Nyans veggmaling

12.10.2022

Morning haze fra RUSTA er en lysegrønn farge som går litt i grønn/grå retning. Som du kan se på bildene under, påvirker lys og kameravinkel hvordan fargen oppfattes. Nærmeste NCS-fargekode for Morning Haze fra RUSTA er S3005-G20Y.

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Nedenfor finner du ulike rom malt i fargen Morning haze, toalett, stue, hall og soverom for eksempel, du finner også en Youtube video som er bra og viser hvordan fargen oppfattes med ulike lys.

Youtube video av Janita som maler i hjemmet sitt med fargen Morning haze fra RUSTA. Jeg snakker ikke finsk så jeg aner ikke hva hun syntes om resultatet, men hun ser fornøyd ut.

Dette maleriet under er fra IKEA, vi har filmet mange forskjellige malerier derfra, her kan du se artikkel om kunst på veggen fra IKEA. 

https://www.interiorbutikker.no/l/kunst-pa-veggen-fra-ikea/

Direktelenke til RUSTA Morning haze bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...