10 hjem malt i RUSTA Morning haze - Nyans veggmaling

12.10.2022

Morning haze fra RUSTA er en lysegrønn farge som går litt i grønn/grå retning. Som du kan se på bildene under, påvirker lys og kameravinkel hvordan fargen oppfattes. Nærmeste NCS-fargekode for Morning Haze fra RUSTA er S3005-G20Y.

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Nedenfor finner du ulike rom malt i fargen Morning haze, toalett, stue, hall og soverom for eksempel, du finner også en Youtube video som er bra og viser hvordan fargen oppfattes med ulike lys.

Youtube video av Janita som maler i hjemmet sitt med fargen Morning haze fra RUSTA. Jeg snakker ikke finsk så jeg aner ikke hva hun syntes om resultatet, men hun ser fornøyd ut.

Dette maleriet under er fra IKEA, vi har filmet mange forskjellige malerier derfra, her kan du se artikkel om kunst på veggen fra IKEA. 

https://www.interiorbutikker.no/l/kunst-pa-veggen-fra-ikea/

Direktelenke til RUSTA Morning haze bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».