10 hjem malt i RUSTA Morning haze - Nyans veggmaling

12.10.2022

Morning haze fra RUSTA er en lysegrønn farge som går litt i grønn/grå retning. Som du kan se på bildene under, påvirker lys og kameravinkel hvordan fargen oppfattes. Nærmeste NCS-fargekode for Morning Haze fra RUSTA er S3005-G20Y.

"Nyans veggmaling gir en silkematt overflate og er produsert av ledende fargeeksperter. Luktsvak farge med god dekkevne. Basert på PVA-lateks som gir en mer dryppfri maling med harmonisk overflatestruktur. Glansgrad 7."

Nedenfor finner du ulike rom malt i fargen Morning haze, toalett, stue, hall og soverom for eksempel, du finner også en Youtube video som er bra og viser hvordan fargen oppfattes med ulike lys.

Youtube video av Janita som maler i hjemmet sitt med fargen Morning haze fra RUSTA. Jeg snakker ikke finsk så jeg aner ikke hva hun syntes om resultatet, men hun ser fornøyd ut.

Dette maleriet under er fra IKEA, vi har filmet mange forskjellige malerier derfra, her kan du se artikkel om kunst på veggen fra IKEA. 

https://www.interiorbutikker.no/l/kunst-pa-veggen-fra-ikea/

Direktelenke til RUSTA Morning haze bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?