Villa Interiør

15.09.2018

Tekst: Sara. Foto: Villa interiør

Jeg, Sara (25) har alltid hatt en drøm om å drive min egen interiørbutikk, være min egen sjef, kunne ta inn det jeg selv ønsket av merker uten å måtte følge en kjede. Så plutselig bestemte jeg meg for å hoppe i det. Jeg hadde ikke mer enn 3 mnd på meg til å finne ut av hvilke merker osv jeg skulle ha.

Så i August 2017 åpnet Villa Interiør på gågata i Askim.

Det har vært krevende, å det er det fortsatt. I en stor interiørverden er det vanskelig for en liten butikk som min å bli kjent, ting tar tid så det gjelder virkelig å ikke gi opp.

I tillegg til butikken har jeg også en nettbutikk å holde styr på der jeg har kunder fra hele Norge. Jeg har også hatt noen sendinger til utlandet. https://www.villainterior.net/

Ny lokal

Da jeg åpnet, åpnet jeg i et 360 kvm da det var det eneste jeg fant på så kort tid. Jeg hadde kun interiør og noen utstillingsmøbler. Etterhvert fikk jeg løsvekt salg av te og kaffe, samt enn "kaffebar" der folk kunne komme å handle med seg en kaffe. Etter som tiden gikk skjønte jeg at jeg ikke klarte å fylle opp lokalet slik jeg ønsket. Plutselig i februar 2018 blir et mindre lokale ledig to lokalet bort fra der jeg holdt til. Jeg slo til på det å åpnet i nytt lokale i mai. Der hadde jeg ikke lenger plass til møbler, men jeg tar fortsatt bestillinger på møbler da de fleste vet hva de skal ha gjennom katalog.

Flere ben å stå på 

Etter å ha vært i det nye lokalet en liten stund tenkte jeg at jeg må ha flere ben å stå på, i tillegg til kaffesalg, interiør og møbler ville jeg begynne med klær også. Så høsten 2018 fikk jeg klær. Nå krysser jeg fingrene for fremtiden, å håper dette er noe jeg kan leve av en veldig god stund.


Merkevarer

Merkevarer vi selger på Villa Interiør: Riviéra Maison, Artwood, Englesson, Lene Bjerre, Mille Fiori Laundry, Nicolas Vahé, Speedtsberg,Black Design, Tassen,LG Interiør, Mille Moi, Basic Apparel, Rainy Days mm..

https://www.villainterior.net/

https://www.facebook.com/villainterior/