Mitt vakre hjem reportasjer

17.11.2018

Mitt vakre hjem er den mest populære kategorien på interiørbutikker. Her kan du lese norske hjemmereportasjer. Det er 3 måneder siden den første artikkelen ble utgitt, og nå er det 8 gode hjemmereportasjer å lese. Over 200 000 mennesker har lest reportasjer som er lagt ut og det er fantastisk, det beste av alt er at det vil bli flere reportasjer i fremtiden.  

Bilde fra første reportasjen. @nytalhjem
Bilde fra første reportasjen. @nytalhjem

Hvorfor startet mitt vakre hjem? 

Jeg trodde siden av interiørbutikkene var litt for upersonlig og litt for stiv, så jeg trengte noe nyttig for våre besøkende. Jeg har hatt en god kontakt med instagrammare fra starten med nettsiden, jeg har spurt dem om tillatelse til å legge ut informasjon og link til deres blogg og Instagram på interiørbutikkens hjemmeside. Det er ganske vanlig å se instagrammare og bloggere gjøre snikreklame i ulike grupper på Facebook og forum, så da tenkte jeg, hvorfor ikke la de få skrive en historie om sin fine hjem og fremme sine instagramkonton. Jeg får besøkende til nettstedet, de reklamere sitt hjem og blogg og instagramkonto, en annen viktig ting om reportasjen er god, gode artikler liker Google, det gir mer trafikk til nettstedet. Til slutt blir det en winn-situasjon for begge parter. Vil du se alle reportasjer skrevet i kategorien mitt vakre hjem?  Se her: https://www.interiorbutikker.no/mitt-vakre-hjem/

Første reportasje, Bygget drømmehuset fra Fiskarhedenvillan 

Første reportasje ble skrevet av en svært populær instagrammare, Una Talakic med instagramkonto @nytalhjem, jeg promotat Una ganske mye på interiørbutikkers Facebook-side fordi hun var så utrolig populær. Da reportasje ble skrevet så hadde jeg ikke høye forventninger, men jeg var glad for at hun ønsket å skrive et reportasje, da jeg fikk utkastet innså jeg hvor bra det var, Jeg forsto straks at det ville lykkes, jeg skjønte da at mitt vakre hjem vil bli suksess. 

To dager etter offentliggjøringen publiserer selskapet Fiskarhedenvillan reportasje på sin Facebook-side, etter en uke hadde de lagt reportasje på sin hjemmeside, jeg så samtidig de fremmet på Facebook, de betalt annonsering på Facebook og sendt trafikk til nettstedet mitt, jeg innså hvor bra dette var. Det er aldri noe du kan forestille deg når du publiserer noe, det var veldig gøy,  Over 40000 mennesker har lest det aller første innlegget, og det vokser hver dag, artikkelen vil være i live i mange år, da det ikke er best før dato for noe så bra og tidløst. Her finner du reportasje, Bygget drømmehuset fra Fiskarhedenvillan: https://www.interiorbutikker.no/l/bygget-drommehuset-fra-fiskarhedenvillan2/

Bilder fra @nytalhjem

Mest leste reportasjen i kategorien mitt vakre hjem 

Den mest populære reportasjen er drømmevilla på Nordstrand skrevet av Nina Lunde. Overskriften var i begynnelsen, vi fikk drømmevillaen på nordstrand for 3 millioner over takst, reportasje hadde en utrolig innvirkning, frem til i dag har over 100.000 mennesker lest reportasje, og det øker hver dag. Vi måtte endre tittelen fordi det var en del som mislikte den, de kunne ikke forstå hvordan de kan betale 15 millioner for et hus i Oslo, huset var svært populær på salg slik at prisen endte opp 3 millioner over takst, så den endelige prisen hver 15 millioner. Her finner du reportasje skrevet av Nina Lunde, drømmevilla på Nordstrand: https://www.interiorbutikker.no/l/vi-fikk-drommevillaen-pa-nordstrand-for-3-millioner-over-takst/


Bilder fra @villafloris

Interiørbutikker på Facebook

Etter at vi publiserte reportasje drømmevilla på Nordstrand måtte jeg blokkere en person på facebook, det var den første og forhåpentligvis eneste gangen jeg måtte blokkere noen på vår Facebook-side. Noen mennesker kan ikke tolerere at folk har penger rett og slett. Over 99% var positive kan sies, bare noen få som ikke kunne oppføre seg på en voksen måte, noen er alltid misunnelse av andre. 

Å drive Facebook-siden til interiørbutikker er en drøm, bare positive mennesker som kommer opp med synspunkter, man kan komme opp med negative meninger og fortsatt være en positiv person. Jeg skjønte hvilken jobb de større sidene må ha, for eksempel VG, Aftenposten, etc. mange som ikke kan oppføre seg vokst i kommentarfeltene. Jeg har ikke dette problemet fordi jeg har fantastiske følgere på min facebook-side.


Se alle bildene på Youtube i kategorien mitt vakre hjem

Interiør inspirasjon

I kategorien mitt vakre hjem får du mye interiør inspirasjon fra norske hjem. Janette skriver under tittelen, å eie er ikke en menneskelig rett, hvordan hun har laget en sengegavl fra grunnen av, det har blitt utrolig fint, hun har en link til instagram hvor hun beskriver hvordan hun gjorde. Alle som har skrevet et reportasje i mitt vakre hjemmekategori beskriver deres interiør i hjemmet nøye. Du kan lese om minimalistisk interiør skrevet under tittelen, fra 80-tallet til moderne minimalisme.

Hvis du vil finne mer interiør inspirasjon på internett, sjekk ut blogg og instagramkategorien her på Interiørbutikker: https://www.interiorbutikker.no/interiorbloggere/



Fantastiske forfattere

Jeg har hatt så flaks at så mange gode mennesker har ønsket å skrive her. Alle forfattere har forskjellige forutsetninger, egenskaper og livserfaringer, og så videre, så tekstene er helt unike, noe som gjør kategorien mitt vakre hjem så bra. Det er ingen journalist som sitter og skriver uten at det er ekte reportasjer fra ekte mennesker. Jeg sitter og limer inn tekst og bilder på nettstedet vårt når jeg får det sendt til meg, jeg kan komme med kommentarer og spørsmål generelt som jeg vil vite, og noen ganger skriver de ekstra materiale for det.


Hva skjer i fremtiden

Mitt vakre hjem tror jeg vil øke mye i fremtiden. Antall besøkende på siden øker og øker, og det er som en snøball-effekt, flere forfattere gir flere besøkende. Min Vakre Hjem er siden som er lettest å annonsere på Facebook, folk ser ut til å like å se og lese om hvordan andre mennesker har det i hjemmet deres og hvordan de tenkte da de malte eller kjøpt en ny sofa hjemme og så videre. Mange bloggere og fremforalt Instagrammare er veldig gode til å ta bilder, så det gir en ekstra dimensjon til reportasjen. Med flotte bilder er det lettere å markedsføre på Facebook og Youtube. Det ville være kult å få en god youtube kanal til min vakre hjemme kategori, men det er ikke så enkelt som det høres ut. Skrive tekst er en ting, filming og redigering er noe helt annet. Hvem vet hva som skjer i fremtiden, visjonene er her, men ikke kunnskapen, så du må bare lære, vanskeligere enn det er. Best av alt, du får så mye hjelp hvis du trenger det av bloggere og instagrammer og tilhenger på Facebook. Tusen takk.