Jul på IKEA - Vinter 2020

12.11.2020

Julen nærmer seg raskt. 2020 har vært et turbulent år for folk flest, men en ting er det samme, og det er at IKEA lanserer en julekolleksjon. Vinter 2020 er navnet på samlingen. Her finner vi tradisjonelle produkter, men også produkter der IKEA designere virkelig har gått "utenfor boksen". Det er det som kjennetegner IKEA. Bambus juletre er det som skiller seg ut mest i år, har fine bilder og videoer her slik at du kan se.

© IKEA 

Du ser ikke juletreet i Bambu hver dag, men det er fantastisk praktisk, etter jul bruker du treet som kurver, perfekt. Dette sier designeren av juletreet "Jeg vokste opp i en stor villa på landet i Nederland og vi feiret jul med stort juletre og masse julepynt både inne og ute. Da kona mi og jeg flyttet inn i en 22 m2 stor leilighet, var det ikke nok gulvplass til et juletre, så jeg bestemte meg for å lage noen alternativer. Jeg lekte litt med de tradisjonelle konturene av et juletre og resultatet er dekorasjonene i VINTER 2020-kolleksjonen. Alle sammen passer inn på et lite område, er laget av bærekraftig materialer og de feller ikke en barnål!"

© IKEA
© IKEA

Her har vi en fantastisk Youtuber ved navn Kristen McGowan. Hun er veldig flink og inspirerende når det gjelder å vise frem IKEA-sortimentet, her finner du produktet direkte, alltid spennende å se bilder av et produkt, men video gir mer virkelighet og følelser for hvordan det vil se ut hjemme. 

Her har vi mer tradisjonelle juleprodukter fra IKEA. Det er julekuler og så videre i alle farger og fasonger.

© IKEA
© IKEA

© IKEA 

Her ser vi Kristen gå gjennom sortimentet av julekuler på IKEA. Som du kan se, har du noe for alle. Jeg anbefaler at du ser hele videoen, god kvalitet, og det får deg til å havne i julemodus.

IKEA hack er noe folk gjør, og IKEA selv er gode på "IKEA hacks" i butikkene sine. Se denne lykta for eksempel, de har fylt den med julekuler i videoen og har den på hylla.

© IKEA
© IKEA

En jul uten adventstjerne fungerer ikke, den er det vanligste juleproduktet, her ser vi bilder av adventstjerner fra IKEA.

© IKEA
© IKEA

© IKEA 

Her har du en lenke til IKEAs nettsider slik at du kan se hele julesortimentet, men det beste er å besøke et varehus, det er noe spesielt med det. God Jul!