Skap ditt hjem med personlige plakater - Janne Grimsrud

26.05.2018

Gründer Janne Grimsrud 

Present Image er en nettbutikk der du kan laste opp dine mobilbilder og lage dine egne unike plakater til ditt interiør. Vi skaper også nye interiørbilder som ikke finnes fra før. Det finnes mange nettbutikker som tilbyr plakater i dag, men vår forskjell er at du kan sette ditt eget preg på ditt interiør med å ta bilder med mobilen og få plakater opptil 50x70cm. 

Vi ønsker å komme i kontakt med interiørbutikker for å sammen skape nye plakater/posters. Vi kan også tilby våre tjenester til en gunstig pris for boligstylister. Bloggere som brenner for interiør kan ta kontakt med oss for samarbeid og gjensidig fordel. 

 Nå går jeg inn i mitt 53. år og har endelig lykkes med en av mine titalls ideer. I min yrkeskarriere har jeg sikkert jobbet for mer enn 15 bedrifter, men aldri lenge av gangen. Ved siden av disse jobbene har mitt fokus alltid vært å skape noe. Jeg er nødt til å bruke min kreativitet og drive frem noe som jeg kan være stolt av å ha bygget selv. Det må være en medfødt drivkraft som har fått meg til aldri å gi opp drømmen om å drive et eget selskap. 

Jeg ble tidlig mor til Caroline; bare 21 år, og trivdes godt i rollen som mor. Nicolay kom fem år senere. Barna er voksne nå og har nok arvet mors gründer-gen. Caroline driver et godt selskap med sin mann og Nicolay satser nok med det etter ferdig utdannelse. 

Klikk for større bilder.


For snart tre år siden startet jeg et selskap som skulle revolusjonere fotokunsten i Norge og resten av verden. Jeg etablerte et fotokunstmagasin som ble solgt gjennom Narvesen. Dette arbeidet var en langsom prosess og jeg opplevde at fotografene i Norge ikke ville slippe meg inn i deres krets. Det ble vanskelig å skille gode fotografi-prosjekter, fra vanlig fine interiørbilder. Markedet for salg ble veldig smalt og lite. 


 Jeg bestemte meg etterhvert for å endre strategi og jobbe mer kommersielt med interiørtrender innenfor veggdekor - plakater/posters/fotografier. Jeg ville skape og designe plakatene selv. Dette ble en suksess for meg. Skapergleden fikk 1.plass i mitt nye prosjekt, og da ble det lettere å gjøre alle de kjedelige men nødvendige oppgavene. Så kom jeg på at folk kunne jo lage sine egne plakater/posters av sine mobilbilder. Det har blitt en suksess! 


For å lykkes må man brenne for det man jobber med og jobbe like mye hver dag! Det er ikke noe som heter ferie de to første årene. Ferie er et fremmedord for alle gründere, men det vet de fleste selv. 

 Det er viktig å finne en partner til ditt prosjekt som er like dedikert som deg selv slik at det ikke oppstår konflikter når godene skal fordeles som følge av en suksess. 

Ingen kan klare alt alene. For to år siden traff jeg en dame som ønsket det samme som meg og vi jobbet hardt sammen over en periode. Etterhvert ble det for mye for henne og prosjektet ble satt på «hold» en stund. Hun tok opp tråden igjen etter ca. 1 år og vi har nå kommet helt i mål. Nå er det bare hard jobbing og ståltro på at vi skal lykkes som gjenstår. Vi skal bli størst i Europa på min supre ide - LAST OPP DITT MOBILBILDE hos oss og vi printer det på fotopapir opptil 50x70cm. I tillegg designer jeg egne plakater/posters til nettbutikken. 


 Vi har valgt en nettbutikkleverandør som har spesialisert seg på salg av alle typer produkter online. Det har tatt lang tid og jobbe frem rigtige funksjoner og design i nettbutikken, og det krever mye arbeid å tilpasse funksjonaliteten slik at kundene får en enkel brukeropplevelse. Nå er vi strålende fornøyd med resultatet etter 2 års hard jobbing. Men en viktig erfaring for meg, er at det hele tiden vil være tilpasninger og justeringer underveis. 

Neste delmål er å ta nettbutikken til Sverige og Finland. Vi gjør det veldig bra for tiden og satser stort! 

Jeg tror det er viktig å holde fokus, ha stor tro på det man vil oppnå, og tenke at man allerede har nådd målet når man jobber seg fremover. Legger man positiv energi i det man driver med og aldri gir opp kommer man så langt man ønsker. Send god energi ut til alle du møter så kommer det tidoblet tilbake til deg! 


 Alle som ønsker kan kontakte meg på mail janne@presentimage.no