Bestilt kunstige blomster på nett. 65 kr.

02.05.2018

Jeg bestilte kunstige blomster fra Aliexpress.com. Butikken heter JAROWN Official Store. Ordren ble plassert 31. mars og 23. april var de på postkassen i Bodø. Det er ganske vanlig leveringstid for varer fra Kina. Denne butikken har 4,9 i karakterer på 5 med mange stemmer, så de ser ut til å levere gode produkter over en lengre periode. Disse blomstene ble kjøpt fordi de hadde en høy karakter fra  2231 personer som hadde stemt.

AliExpress bilde
AliExpress bilde


Prisen på blomstene

Prisen på blomstene var 65 norske kroner inkludert frakt. Det er billig! Frakt fra Kina er ekstremt subsidiert, for eksempel av den norske staten og de andre landene i den vestlige verden.


Er det trygt å handle fra aliexpress?

Aliexpress er en av verdens største handelssteder på nett som er børsnotert i USA med 50000 ansatte. Selskapet er strukturert som ebay og er like trygt å handle fra. Jeg har handlet minst 30 ganger fra aliexpress og jeg har aldri blitt lurt. Kvaliteten på produktene og frakttid kan være svært forskjellige. Et tips er å handle fra butikker som har høye karakterer. Jeg klikker vanligvis på karakterene og ser om noen har lagt ut bilder av produktet, det hjelper veldig mye å få en ide om hvordan produktet er i virkeligheten.


Min video


Kvaliteten på blomstene

Jeg ble overrasket over hvor bra blomsterkvaliteten var og hvor godt produktet var pakket i en isoporboks. Jeg valgte farge lilla, rosa og fargen passer ganske bra med bildene Aliexpress butikken har på sin side. Bladene er veldig fine og ser ekte ut. Material silke, 44 cm høy. 10 roser. Jeg er definitivt ikke en profesjonell fotograf, nå ønsker jeg å vise blomstene på en ekte måte der bilder er 100% ekte og ikke redigert på noen dataprogram. Bildene er tatt med mobiltelefon. 


Mine Bilder